Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, co znamená symbol + u USB portu. Je to klasické USB 2.0 a na internetu jsem o tom symbolu nic nenašel. doplněno 09.11.23 20:00: A ještě by mě zajímalo, proč jsou v tom USB portu ty 4 díry? Ty USB totiž běžně nemá.
Myslím, že to neznamená vůbec nic. Mám tu starý Dell 6400 a ten má toto označení také na všech konektorech USB včetně konektoru USB PowerShare. Navíc má kombinovaný konektor eSATA/USB a v něm má opěrná destička také díry. Je to jen způsob konstrukce.
Nás by zase zajímalo co je to za značku a typ? Pravděpodobně se bude jednat o napájecí USB, které umožní vyšší proud, popřípadě napětí. PS: IBM mělo patentované USB+. doplněno 09.11.23 20:20:@karen:Proud při vypnutém počítači se označuje bleskem. @1392:Extanza má klasické USB 2.0, možná tedy dovolí vyšší proud. Víc bych zatím nehledal.
karen
To není žádný standardizovaný označení, pokud to není to IBM Může tam jít proud i při vypnutém notebooku, nebo to může být USB 3.0, nebo tam může jít více proudu než původně standard 0,5A Já mám v notesu dva porty USB 30 a jeden port USB 20
1392
Je to notebook Acer extensa 5620Z. Myslím, že je starý přibližně 14 let, v té době to byl jeden z nejlevnějších notebooků vůbec. USB 3.0 to taky není, protože to by v té době u tak levného notebooku nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.