Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Nový notebook Lenovo V15 G4 AMN. Windows 11 Pro
Už od koupení nejde vypnout ani uspat.Nastavil jsem všechno podle starého notebooku který fungoval normálně.Po vypnutí vypínačem nebo v nabídce Start po pár vteřinách zase naskočí. Když v nabídce Start zvolím režim spánku,jakoby se uspí,kontrolka bliká jako by spal ale druhý den ráno je skoro vybitá baterie,takže uspaný není.To samé i po zavření víka i když mám nastavené po zavření uspat.Zkoušel jsem všechno možné v nastavení a nic nepomáhá.
Než ho budu reklamovat třeba někdo poradí co s tím.
V napájení nastavte při stisku tlačítka zapnutí/vypnutí, úplné vypnutí, ne spánek.
Zkuste vypnout stisknutím ALT+F4.
Dlouhé držení tlačítka zapínání NTB nevypne?
baterii vyjmout, zapnout bez baterie
áha -"než budu reklamovat"- to znamená neotevírat - rovnou reklamovat
v tom odkazu je demontáž na daný typ - ale jestli je to jiná verze netuším... předpokládal jsem, že podle značky a čísel, které tu tazatel uvádí, se jedná o tento typ.
Vyndat se dají všechny - demontáží - stačí 5 šroubků... ale záleží pak na tom, jak je postavena záruka a jestli je třeba nějaký šroubek přelepen s textem "porušením nálepky ztrácíte záruku".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.