Hezky den ,potrebuju radu... Na instagramu jsem vedla konverzaci s clovekem..dnes rano ovsem se stalo nasledujici, v directu u fotky je jeho jmeno,po otevreni chatu je misto jmena "uzivatel instagramu" a pod tim jeho jmeno,zpravy normalne vidim a normalne muzu cloveka dal kontaktovat ovsem profil zobrazit nejde Muzete mi prosim toto nekdo vysvetlit? Moc dekuju..
S největší pravděpodobností si vás zablokoval. Instagram nikde neukazuje, že si vás někdo zablokoval. Zprávy do directu můžete bez problémů psát i pokud jste v bloku, ale příjemci nedorazí. Pokud jeho profil dokážete dohledat v celku třeba pokud nejste přihlášena v prohlížeči, můžete si být na 90% jistá, že si vás zablokoval. Je to ale zajímavé, protože standardně šel blok poznat tak, že nešlo dát člověku sledování, buď to tedy změnili, nebo je chyba jinde, protože já to taky zažil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.