Nejste přihlášen/a.
Mám to nějakou chvíli. Zásuvky musí být na jednom okruhu, já je mám po drátu asi 5 metrů od sebe, ale z patra do patra. Původně jsem měl něco lepšího od Zyxelu, myslím že zyxel-pla5236-kit, ale pak jsem to vracel a teď mám TP link powerline-adaptery.heurek/...
Neprovozuju to ale jako přímou přípojku do TV, ale mám na to připojený prehistorický router tp-link wr741nd, původně než si seženu jiný. Co se týče wifi, tak na internet dobré, ale na online hry se občas sekne router a udělá to lag. Někdy, řekněme jednou za 14 dní, je potřeba jeho restart. Přičítám to spíš routeru než přenosné soustavě. Přeci jen přenosová rychlost routeru je mizerná. Časem se snad dokopu k tomu, abych si sehnal lepší router.
Zyxel jsem vracel proto, protože byl tehdy byl oproti TP linku snad trojnásobně dražší a neviděl jsem nějaký rozdíl. A protože se mi navíc hůř vešel do zásuvky za obývací stěnou, protože je rozměrnější, tak jsem vymyslel to řešení s routerem.
Ta tv nema wifi? Co je to za srot? Existuje krabicka velikosti cigaret s USB pro napajeni a LAN pro data... zbytek si domysli.
"Internet do zasuvky” je spis komercni produkt - modem se simkou.
Tahat data po elektrickych rozvodech neee, to je pomaly a ty rozvody funguji jako vyzarovac, antena co vysila, fuj, elsmog
Libor: Powerline má s LAN asi jako potrubní pošta s DPD.
Vili: Že to powerline svítí k sousedům a žere elektřinu je asi jedno Kolik ti to dává rychlosti? Je to zkrátka fuj řešení i když pohodlný, někdy to funguje a někdy ne moc rychle noo... za mě lepší vrtnout strop, stěnu, ale holt profesionální deformace asi
většina lidí chce náhražku, bramboračku, polovičatý výdledek bez práce (nehodnotím).
samozřejmě ze velky a k tomu stary barak, neboprejes jednim Wifi AP, to je dost nepravdepodobny, staci 2 nebo 3, vhodne umistene AP a pak je signal vsude.
A televize za poslednich cca 7 let snad maji bluetooth a wifi v sobe standardne ne? Nepotrebujes dongle,
Zvlaste ty tv, ktere jsou smart... tak nevim jaky s tim muze byt problem, nikdy jsem nemel problem s wifi signalem, to bude asi proto, ze znam teorii jak se siri a jak to umistit/nastavit, takze mi to vzdy jede na prvni dobrou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.