Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu otevřít stránku/profil fb - Meta podmiňuje

Od: amber odpovědí: 13 změna:

Meta mě už hodinu nepouští na stránku fb a nutí mě vyplnit dotazník,že si musím koupit reklamy a nebo,že použijí moji aktivitu na profilu zveřejněné mnou...je to možné,máte zkušenosti s tímto?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
A nesouvisí to náhodou s tímhle?
novinky.cz/...
amber
hodnocení

Prevděpodobně ano,také jsem to četla,ale proč tak drasticky = buď a nebo? Dnes jsem nějaké reklamy o půjčkách,bylo jich tam dost smazala(ty mě nejvíc štvou) ...jako žeby reakce ...:-o

I to je možné, prostě nezaplatite,bude čím dál víc reklam a nátlaku.
Počítám, že za chvilku to bude jak z TV.
"Nezaplatiš narvem ti tam tolik reklam, že vás to až znechutí"
faceback

Nepřipomíná to drogového dýlera, který napřed nabídne drogu "zdarma" a pak závisláka ždímá? Pokud někomu ještě nedošlo, co jsou globalistické korporace zač, tak to vidí názorně.

jano123

Priatelia z poza "velkej mláky", už nevedia ako sa dá

ešte "vice vydělat"...*smich2*

bapp

Tak možná si závisláci uvědomí, co jsou zač, oni jsou výrobní prostředek, konzumenti, méně než hnědá hmota na podrážce :))

hodnocení

2x
Včera jsem to tam měl taky.

hodnocení

2x

Včera jsem to řešila také. Pak jsem klikla na slovao zdarma a vše se vrátilo do normálu. Trochu se bojím, co bude.

Nic nebude. FB vám bude fungovat jak jste zvyklá. I před tímto souhlasem tam bylo mrtě reklam a tohle je jen vynucené odsouhlasení, které vyžaduje EU. Jen vám tímto způsoběm přibyla možnost zbavite reklam za určitý poplatek.

hodnocení

2x

Tiež mi to dnes prišlo a nechcelo ma pustiť ani sa odhlásiť. No ja už dosť dlho používam na nich toto:

chrome.google.com/...

sice je tam pár reklám v príspevkoch,no nepreskakujú a nemenia sa v čase.

hodnocení

1x

Velmi proste : zadarmo = plno reklam, platene = bez reklam.

Sice nechapem, na co je komu Facebook, ale dobre, jeho volba.

K čemu mi je FB? Jsem pasivní uživatel, nemám tam ani jeden příspěvek, ale sleduji oficiální a neoficiální FB stránky města, čtu názory zastupitelů z městské koalice a jejich oponentů. Jedině tak se dozvím, co se ve městě vlastně děje. Web města nestojí za nic.

Třikrát mě to dnes vyzvalo k vyplnění dotazníku, třikrát jsem se zatím na FB dostala jakousi oklikou. Uvítám jakékoli další informace. Jak moc se zhorší verze zdarma i kolik vlastně korun a na jakou dobu za verzi bez reklam chtějí.

amber
hodnocení

pro : peter ...no promiň,ale tak otázka nezněla,snad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]