Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Excel 2019 - nelze vytvořit klávesovou zkratku

Od: rezi* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
dostala jsem v práci nový PC i s novým MS Office. Na starém PC jsem měla uložené všechny potřebné vytvořené klávesové zkratky pro snadnější práci v Excelu, ale zkratky se logicky smazaly. Chtěla bych si je vytvořit znovu, ale zmizlo mi tlačítko pro vytvoření nových. Excel se nějak aktualizoval, že už nejde uživatelsky tvořit nové zkratky, nebo mám nepodporující verzi Excelu (MSO Professional Plus 2019), nebo se to vytváří už jinak? Snažila jsem se prohledat internet i nápovědu, ale nic jsem nenašla.
Přikládám i fotky, co mám přesně na mysli.
Moc děkuji za pomoc.:)

MS Excel 2019 - nelze vytvořit klávesovou zkratku
MS Excel 2019 - nelze vytvořit klávesovou zkratku #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jestli umíte anglicky, zkuste tohle. Případně si dejte automatický překlad titulků do češtiny.

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]