Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat toto ve wordu?

Od: zuzuzi odpovědí: 5 změna:

Zdravím, poradíte mi někdo prosím?

Musím ve wordu napsat pod sebe jmeno, příjmení a datum.

Všechny doplnene udaje (ja jsem je zde podtrhla) musí být od levého okraje 4,5 cm, ale pouze tyto údaje. A mně se to nějak nedaří a stále se mi o ty 4,5 cm odsazuje celý řádek.

jméno: XYXYXY

příjmení: YXYXY

datum: 11.11.1111

Prosím o radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

4x

Udaje odsadim TABulatorem. Pak Format->Tabulatory. Nastavim 4,5 a potvrdim.

111®
hodnocení

2x

formát-odstavec-tabulátor a pak nastavit dle obr. a možná nastavení ne na střed ale vlevo

Jak udělat toto ve wordu?
Jak udělat toto ve wordu? #2

hodnocení

1x

Pro podobné přesné zaměření používám vložením tabulky s vhodným počtem sloupců a řádků. Zleva i zprava přidat minimálně jeden sloupec, případně jalové mezisloupce (časem se získá zručnost). Buňky lze přesně až na desetiny mm specifikovat nebo použít tahání myší. Samozřejmě buňky tabulky bez ohraničení (netisknutelná mřížka). Nebo dolní linky s ohraničením.

hodnocení

0x

Mě napadá jenom v "zobrazení" zaškrtnout pravítko a na ten řádek údaje vepsat podle pravítka.

doplněno 04.11.23 19:15:

Nebo jak radí dole "k2" - pohrát si s tabulátorama.

Jak udělat toto ve wordu? #3
Jak udělat toto ve wordu? #4

111®
hodnocení

0x

tak co tazateli, jak to jde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]