Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera k telefonu

Od: michales odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Zkusila jsem propojit kameru k telefonu, ale wifi kamery mi stále píše, že internet není k dispozici. Nevíte prosím, co s tím? Děkuji za odpověď.

Kamera k telefonu
Kamera k telefonu #2
Kamera k telefonu #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Protože jsi připojený na hotspot té kamery, tam internet opravdu nečekej. Podle návodu by měla jít připojit i na tvou wifi, ale to musíš naklikat přes tu appku když jsi právě připojený na hotspot. Respektive v návodu ti píšou, že se máš připojit na svůj router a potom máš konfigurovat kameru na WiFi.

hodnocení

2x

Vam sa pletu veci dokopy : kamera na uvod funguje ako samostatny web server, ktory nie je nikam inde pripojeny a ak sa tam napojite s mobilom, internet logicky nemate. V tom rezime musite kameru nastavit na pripojenie k domacej wifi zadanim mena a hesla, ona potom ten vstavany web server vypne a prejde do rezimu bezneho zariadenia.

Přesně tak. Zrušit co tam máš teď a v kameře najít síť, kterou ti vysíla doma router a k ní se po zadání hesla připojit.

Pak by se telefon spojil s kamerou přes router, nikoliv napřímo, jak to je teď. A když to půjde přes router, bude i internet.

111®
hodnocení

0x

není přihlášená do sítě, je vidět v nastavení routeru?

michales
hodnocení

Toto je po otevření WiFi, ta je právě v té kameře a nejde nijak jinak zapojit
Kamera k telefonu #4
Kamera k telefonu #5

michales
hodnocení

Zkusila jsem připojit k WiFi ale furt nic...
Kamera k telefonu #6
Kamera k telefonu #7
Kamera k telefonu #8

111®
hodnocení

0x
Maji router a kamera VPS? pokud ano 1.stisnout na router 2.sztisknout na kameře, mely by se najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]