Zdravím, koupil jsem si notebook. Doma ho používám skrze Hub. Měl jsem ho takhle asi 4 dny, zrovna jsem hrál a spadla mi hra. Dál vše fungovalo Dál tak jsem nic neřešil. Druhý den jsem ale zjistil, že mi přestal fungovat Thunderbolt 4 port, který slouží pro připojení Hubu. Napájení jde ale nepřináší data (Hub svítí ale nic nenabehne ani flashka). Dál jsem pc na reklamaci, Výměna základní desky. Nyní je to týden a včera úplně to samé, pád jiné hry, poté vše fungovalo i Hub dál a dnes jsem zapnul notebook a opět ta stejná závada. Protože potřebuji notebook do školy prakticky denně tak si nemohu dovolit být zas měsíc bez něj a navíc se mi to pak může stát zase. Nemám rovnou právo na okamžitou výměnu za nový kus na pobočce když je to úplně totožná závada? Děkuji za Vaše rady.
Ne, vada se musí opakovat potřetí (a to i potřetí mohou měsíc mít, než stanoví, že se jedná o stejnou závadu. A pokud budou "mazaní", označí vadu trochu jinak) Pokud je tedy zboží v záruce a nemáte nějakou nadstandardní záruku.
re4zon
Souhlas, az na tu mazanost. Nerozhoduje pricina, ale projev vady, takze kdyz do reklamacniho protokolu vzdy necha napsat "nefunguje tb port", tak maji smulu, i kdyby se staveli na hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.