Dobrý den, prosím o radu už jsem celkem zoufalá. Odstraňovala jsem si lidi, kteří mě sledují, odebrala jsem jích cca 150 za hodinu, a od té doby mi Instagram hlásí poruchu. Prvně to začalo tím že mě chtějí uspat, přišlo mi zda to můžu nahlásit tak jsem to nahlásila, od té doby na PC na mě vyskakuje, Že můj účet byl napaden. Na mobilu v aplikaci mě to automaticky přesměruje na Instagram v prohlížeči ale nic nefunguje, vidím že mi někdo poslal zprávu ale už si nemůžu zobrazit a nemůžu odepsat, vidím že si někdo přidal story ale už nejde zobrazit, nevidím žádné příspěvky prostě nic, nemůžu se z toho účtu ani odhlásit, aplikaci jsem několikrát od instalovala a znovu nainstalovala ale stále mě to přesměrovává na prohlížeč. Už je tomu cca 6 dní a nechci o Instagram přijít, mám tam vše co jsem si neuložila do telefonu, jelikož mi účet nejde nemůžu ani nahlásit nějakou poruchu ani se odhlásit z Instagramu. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Myslíte si že mi vrátí Instagram? V případě že byste měli nějakou radu za kterou vám budu velice vděčná mne prosím kontaktujte na záložním Instagramu gabrielaelisova nebo na pemotors_Děkuji
Meta uspává a maže ig účty jak na běžícím pásu. Jejich algoritmu nikdo nerozumí. Sám jsem měl ig a sledoval jen pár modelářů, nikomu nikdy nepsal ani neměl příspěvky. A jednoho krásného dne, z ničeho nic, mi účet zablokovali připravte se že už se tam nikdy nedostanete.
gabb
Právě že se tam dostanu, ale nemůžu nic a nic nevidím.. jediné co mi jde.. tak prohlížet se reels a davat k nim like a koment ale to je všechno... Ostatní lidé co mě sleují vidí můj profil se vším všudy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.