Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás o radu v počítači mám asi zo 5 súborov uložených v ISO a chcel by som ich naraz mať uložené na jednom DVD disku, jeden súbor viem vložiť ale neviem ako ich dať na jeden DVD disk a tak mať tieto súbory ISO na jednom disku. p.s. napr. je to 5hier vytvorené v iso ako to uložiť a vypáliť v Neru alebo v inom programe aby všetky boli na DVD ako ISO, vďaka fidel
Dobre ti písali vyššie, ak to aj dáš na jedno DVD, budeš to tam mať len archivované. Ak to potom budeš chcieť použiť, budeš to musieť najprv z toho DVD niekam na disk skopírovať, vložiť do niektorej virtuálnej mechaniky a až potom sa bude dať s dátami pracovať. Nebolo by jednoduchšie napáliť tých 5 ISO súborov každý na jedno CD? Tak by to bolo v inštalačnom tvare a každé CD by bolo použiťeľné na inštaláciu.
Vďaka za rady, presne ide len o to aby som to mal archivované na prenosných nosičoch vďaka všetkým za rady. fidel
Chcel by som sa Ťa opýtať vypálil som cd autoškola na disk ako iso image naraz s príponami ccd, img, sub a ak tak po vložení do pc sa disk automaticky nespustí ako píšeš ale musím zapnúť Daemon Tools. Ako cd spustiť okamžite, dá sa to?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.