Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Office 2016 – hláška o oprávnění dělat změny

Od: bluenite® odpovědí: 6 změna:

Potřebuji zrušit kontrolu pravopisu ve Wordu, což jaksi nejde. Viz příloha. V předchozí instalaci to šlo, nyní po resetu pc do továrního nastavení +reinstalu Office to nejde. Ví někdo jak to opravit, aby to fungovalo?

díky za radu

Petr

Office 2016 – hláška o oprávnění dělat změny

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takto to nefunguje?
Klikněte na Soubor > Možnosti > Kontrola pravopisu a mluvnice, zrušte zaškrtnutí políčka Kontrolovat pravopis při psaní a klikněte na OK.
Takže tak, máte 365 i 2016... Odinstalujte 365 a bude po problému...
Pokud máte předplatné Microsoft 365 nebo verzi bez předplatného, jako je například Office pro podnikatele 2021, 2019, 2016 nebo 2013, nebude ve většině případů možné používat obě verze souběžně na jednom počítači.
support.microsoft.com/...
Škoda, že jste v původní otázce nezmínil instalaci dvou Office na jednom PC..
hodnocení

? nemám ponětí, kde se tam vzal office365. V programech žádný office365 není. Snad to souvisí s onedrive? Ten jsem odinstaloval hned.

Zkuste ještě jednu věc; otevřete nový Word, dejte Uložit jako a sledujte, kde vás vede... pokud to nebude disk v PC, navolte ho a uložte ... A pak zkuste řešit váš problém

Viz text v rámečku...hlášení chyby

hodnocení

právěže to jsem přesně udělal (je vidět na screenu kousek z tohoto dialogu). Vidím tuto hlášku poprvé.

Stačí vyvolat tento dialog, neudělt NIC, dát OK a tothle vyskočí.

BTW každý reinstall Windows je jiný. Zase mi tam naládoval věci, co jsem nechtěl. A ten Office 365 vůbec, je tak vlezlý...

Mě stačí bohatě 2016. Možná proto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]