Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní panel ve Win 11

Od: popopopo® odpovědí: 1 změna:

Zdravím. U hlavního panelu ve Win 10 jsem si mohl zvolit jestli bude panel na výšku užší pouze s časem nebo širší s časem i datem. Teď mám Win 11 a tam je panel širší i s datumem. To mě moc nevyhovuje,chtěl bych panel zúžit.Prohledal jsem všechno možné,ale nic.Ani v nastavení hlavního panelu nic není.Dá se to nějak upr avit nebo to prostě je tak natrvalo a nejde to? Díky za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Uživatelsky to změnit nejde. Mělo by to jít upravit změnou hodnoty v registrech, ale nemusí to fungovat spolehlivě. Vliv na hodiny (datum) ale neznám.
cistepc.cz/...
Jinak prý jde do Windows 11 "nainstalovat"panel z desítek, včetně všech funkcí. Bohužel jsem našel jen články v angličtině
pureinfotech.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]