Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazání internetových adres v příchozí poště

Od: babice® odpovědí: 3 změna:

Nazdar, chci přeposílat e-maily bez adres všech, kteří už tuto zprávu dostali. Nevím jak na to, přešel jsem na Google a pracuji s gmail.com. V předchozích aplikacích Vista, Seznam a dalších toto bylo zcela jednoduché a bez problémů. Takže přeposílání některých zpráv musím zastavit, adresáti si tyto zbytečné "ocásky" v příchozích zprávách nepřejí.

P.S. Také bych ocenil radu, jak vyextrahovat pouze přílohy z došlých zpráv. Díky !

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná, že napíšu blbost, ale já to dělám tak, že pod K mám skupinu, kamarádky mailové. Když sranda maily přeposílám, tak ty zadám do adresáta- skrytá kopie, tedy nikdo nevidí, kdo všechno mail dostal. Do pole na psaní klik pravým myšítkem-vybrat vše a deletem vymažu, příloha zůstává. A pošlu. ;)

hodnocení

2x

Vpravo jo :. (tři tečky nad sebou) dám zprávu přeposlat a potom označím modře to co chci vymazat(předešlí adresáti) a toto vymažu a čisté pošlu.

hodnocení

0x

Definujte si skupiny adresátů a posílejte zprávu určité skupině.

Přílohy nejdou uložit?

Nebo myslíte hromadně? Musel byste pak bádat, k čemu která příloha patřila ... nebo si každou pojmenovat. Něco takového umí "Datovka" pro specialitu ČR - Datové zprávy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]