Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost stahování kolísá

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Pokud stahuji velký soubor např.10 Gb jako VIP to znamená stahování je zaplacené tak rychlost stahování kolísá mezi 4MB/s až 25MB/s

čím to je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dik
hodnocení

0x

Ahoj a děkuji nevychovaný tazateli *nene*

...a tím chcete říct co? *sok*

Na rozdíl od Vás je tu tazatel registrovaný přes 4 roky a určitě ví, jak se tady chovat. Četl jste si "pravidla poradny?"

111®
hodnocení

0x

Tak na tom není nic divného, protože asi nemáte přímé spojení bez agregace, že?

hodnocení

0x

zdravím ,

jakou technologii jste připojen k internetu a od které filmy máte internet?

hodnocení

Poskytovatel mi tvrdí, že agregaci mám.

A jinak poskytovatel je kabelový Vodafone a jinak mám rychlost 500/50 Mb/s

A jsem připojený kabelem.

111®
hodnocení

0x
Stahni si pingPlotr a otestuj nebo kpukni na CTU a tam mají jejich tester.
doplněno 27.10.23 15:18: Myslim že to ČTÚ je i s protokolem takže lze reklamovat.

hodnocení

0x

Vaším připojením...

a) současně se může stahovat něco dalšího o čem nevíte (aktualizace do PC, do telefonu nebo čehokoliv co máte připojené k internetu

b) agregované připojení (sám píšete že ho máte), takže vaše linka je poskytovatelem sdílena s více uživateli

c) kolísání připojení na straně odesílatele dat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]