Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to žbluňká v počítači?

Od: liska5 odpovědí: 12 změna:

Dlouhá léta nic, ale poslední dobou to nečekaně žbluňkne, třeba i víckrát za sebou. Čím to je? Dá se toho zbavit? Musím podotknout, že to není avizo, že přišla nová zpráva. Zatím si raději při psaní vypnu zvuk, a je klid. Ale to není řešení.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Máte žábu ve vodním chladiči.
Pokud máte chlazení pouze ventilátory, pak má pravdu kolega.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pokud ten zvuk slyšíte při psaní na poradnu, tak bude pocházet z nějakého reklamního banneru, kterých tam (jako neregistrovaná) máte jistě "hafo". Registrovaní reklamu nevidí. Zdravím!
doplněno 26.10.23 21:19: liska5 - neuvádíte, kde píšete. Tak jestli to je někde na webu, kde jsou reklamy, tak ty mohou být někdy i se zvukem. Když jsem před časem prý vyhrál iPhone, tak to také žbluňklo.
liska5
hodnocení

Děkuji. Tak to musím sledovat, jestli je to jen tehdy, když píšu na poradně.

liska5
hodnocení

Děkuji. Jen při psaní na poradně to není. Kuňká to, i když píšu maily nebo koukám na zprávy na Seznamu. Musím to ještě sledovat, abych objevila, s čím to souvisí. Léta jsem nic takového nezažila, až tak poslední měsíc, a stále častěji.

hodnocení

0x

Pokud máš vypnutý zvuk, tak jsou to oprvdu nějaké reklamy na webovce.

Zkus adblock nebo ublock do prohlížeče.

liska5
hodnocení

Když vypnu zvuk, tak to nedělá.

jiofa
hodnocení

0x

Mně se zase neustále indukuje do reprobedýnek nějaké lupání (signál do/z mobilu či co), který mám v blízkosti bedýnek. Někdy silně a to vzápětí přijde hovor. Musím mít mobil daleko od reproduktorů aby to neustále nelupalo.

okolik

Chtělo by to prince*smich*.

liska5
hodnocení

Jo, jo, v mobilu blízko rádia už předem drnčí a rachotí zpráva. A tohle mohou vnímat i mitochondrie v našich buňkách, proto jsem skeptická k tvrzením, že elektronika kolem nás nám vůbec neškodí. Když těhotné nosí mobily po kapsách, tak to považuji za nezodpovědnost.

Liško, záření z chytrých telefonů a jiných blbinek je tak malé, že to nemá vliv. To není jak před dvaceti lety, kdy BTS stanice neměli tak hustou mobilní síť a telefony musely mít antény a vyžší výkon.

Co vliv má je strava. Pokud těhotná kupuje v akci nějaké dovozové výrobky z bůh ví kolika éček s upozorněním na mořské plody i v čokoládě nebo že výrobek může obsahovat stopy ropy (taky jsem četl na výrobku), potom je to nezodpovědné. Kam se hrabe mobil v kapse.;)

adw
hodnocení

0x

AdwCleaner to nejspíš vyčistí.

liska5
hodnocení

Děkuji. Dám vědět, až to odstraním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]