Nejste přihlášen/a.
Dlouhá léta nic, ale poslední dobou to nečekaně žbluňkne, třeba i víckrát za sebou. Čím to je? Dá se toho zbavit? Musím podotknout, že to není avizo, že přišla nová zpráva. Zatím si raději při psaní vypnu zvuk, a je klid. Ale to není řešení.
Mně se zase neustále indukuje do reprobedýnek nějaké lupání (signál do/z mobilu či co), který mám v blízkosti bedýnek. Někdy silně a to vzápětí přijde hovor. Musím mít mobil daleko od reproduktorů aby to neustále nelupalo.
Jo, jo, v mobilu blízko rádia už předem drnčí a rachotí zpráva. A tohle mohou vnímat i mitochondrie v našich buňkách, proto jsem skeptická k tvrzením, že elektronika kolem nás nám vůbec neškodí. Když těhotné nosí mobily po kapsách, tak to považuji za nezodpovědnost.
Liško, záření z chytrých telefonů a jiných blbinek je tak malé, že to nemá vliv. To není jak před dvaceti lety, kdy BTS stanice neměli tak hustou mobilní síť a telefony musely mít antény a vyžší výkon.
Co vliv má je strava. Pokud těhotná kupuje v akci nějaké dovozové výrobky z bůh ví kolika éček s upozorněním na mořské plody i v čokoládě nebo že výrobek může obsahovat stopy ropy (taky jsem četl na výrobku), potom je to nezodpovědné. Kam se hrabe mobil v kapse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.