Dobrý večer. Potřeboval bych pomoct s programováním v programu Arduino. Pan učitel nám zadal 2 úkoly, se kterými si bohužel nevím rady. Předem děkuji mockrát za pomoc.
Dobrý den. Zkoušel jsem napsání programu v Arduinu a následné zkopírování do programu TinkerCad, jak nás to učil pan učitel. Bohužel mi program v TinkerCadu nejede, ale v Arduinu funguje. Nevím, proč se to děje. Mohl by jste mi prosím poradit? Předem mockrát děkuji.
Tinker cad nepoznam, viem len programovat fyzicky pripojene Arduino.
jawacek350
Vpravo dole máte vypsané chyby, tak si text přeložte a budete vědět, co se mu nelíbí. Chybí deklarace proměnné. Nechybí vám tam někde závorky?
michaeljorg
Zkusil jsem to udělat jinak. Otáčely se mi vrtulky u jednoho serva, ale u druhého bohužel ne. Potřeboval bych, aby se otáčely u obou serv zároveň inverzně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.