Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje ovládání myší u kuki tv

Od: mcnair* odpovědí: 3 změna:

Prosím, poradíte? Mám kuki tv 2 aplikaci, androidbox a bt myš. Bohužel nesleduji, protože mi nefunguje myš abych si mohla posouvat pás programů doleva a doprava, můžu se tedy podívat jen na to co je zrovna vidět. Rovněž nefunguje možnost přepnutí na klasický vzhled, zůstává stále jen moderní, který nechci. Kuki podpora nic neřeší. Prosím, nemáte někdo radu co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Napájení myši OK?

hodnocení

0x
@Ox Myš je v pořádku, bezdrátová. Občas začne blikat, tak se nabije.

g68®
hodnocení

0x

Otázka je, jestli je android box mezi podporovanými zařízeními kuki tv, nevypadá to ( kuki.cz/... Obecně nemám s android boxy, co týče ovládání moc dobré zkušenosti. Nahraješ na ně sice aplikaci, co funguje na mobilu, ale už nenasimuluješ tažení prsty a podobně. Osobně jsem adroid box zavrhnul. Na kuki tv mám jejich set top box s DO a ostatní si pustím přes mobil buď na Chromecast nabo FireTV (tady kromě zaplaceného Amazon Prime používám VLC player a přehrávám vše, co mám na NASu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]