Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulož. to nesťahuje viacero súborov naraz

Od: aaaa25 odpovědí: 14 změna:

Dobrý deň, poprosil by som o pomoc. Potreboval by som stiahnúť väčšie množstvo súborov z Ulož. to a potrebujem aby sa tie súbory stahovali naraz-takže napríklad vyberiem postupne 5 súborov a nemusím čakať kým sa dosťahuje prvý, potom druhý a tak ďalej. To však nefungovalo, bola potrebná registrácia. Zaregistroval som sa, prihlásil a stále mi to nefunguje-ako keby som bol nezaregistrovaný. Preto pekne prosím o nejakú radu - v Ulož. to sa nevyznám, používam ho iba pár dní. Dakujem.

doplněno 18.10.23 11:52:

Poprosím teda o poradenie nejakého podobného programu, ktorý túto funkciu ktorú potrebujem dokáže zadarmo. Ďakujem.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nerentier
hodnocení

4x

FRD. *placni*

doplněno 18.10.23 12:29:

...mám dva notebooky různé výkonnosti. Jeden stíhá stahovat přes FRD patnáct filmů najednou, druhý jen pět. Pokud by chtěl tazatel stáhnout například nějaký kvalitní, pravdivý a hodnotný seriál, takřka to historický dokument, jako je třeba 30 případů majora Zemana, za dvě hodiny má hotovo. Bene, zvednete rukavici? *vtip*

ben®
nerentier - ne, já nemám potřebu zálohovat si do PC či mobilu celý internet a na případné stahování si udělám čas. Mimochodem, chtěl jsem Vám napsat něco k těm sluchátkům, ale zdržím se rady ve prospěch jiných.
nerentier

ben - nejspíš nezbude, než zajít osobně do Datartu, ale díky. *palec*

bg
hodnocení

4x

Freerapid downloader?

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, ano, registrace, ale potom také zaplatit. Zdarma musíte stahovat postupně a po jednom souboru. Zdravím!
ulozto.cz/...
doplněno 18.10.23 11:56: Pravidlo Z7 - to nám zakazuje odpověď na doplnění dotazu.
doplněno 18.10.23 21:30: Ano, jde skutečně o interní pravidlo této poradny a zde je poněkud ohýbáno .
aaaa25
hodnocení

Dobre, chápem. Mohli by ste mi ešte vysvetliť čo to pravidlo presne je? Nikde na internete som to nenašiel. Ďakujem.

To je pravidlo této poradny.

- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Zdroj: poradte.cz/...

aaaa25
hodnocení

Ďakujem za vysvetlenie.

karel556*
hodnocení

1x
JDownloader, je v češtině, lze stahovat i 20 souborů najednou, lze upravit v nastavení.

ml1
hodnocení

0x

Byly na to nějaké fígle, ale ty už asi nefungujou. Dřív stačilo promazat cookies (ne zakázat, ale promazat, jinak to bylo na IP a ne a cookies) a dalo se stahovat skoro libovolně. Ale to už nefunguje.

Taky se dalo použít víc prohlížečů (tehdy bývaly čtyři - explorer, mozila, safari, opera - tak se dalo stahovat až čtyři soubory naráz), ale mám pocit, že tohle už taky nefunguje.

Stahovat neomezenou rychlostí jde jen za peníze (bývala to tuším stovka za 5 gigabajtů), pak je to i bez omezení počtu souběžných stahování.

Už jsem tenhle server dlouho nevyužil, tak nevím, jak to mají dnes, zvlášť poslední dobou tam proběhly nějaké změny, třeba že bylo outsourcováno vyhledávání.

Co tam stahujete nedá se použít jiná stránka?

aaaa25
hodnocení

Ďakujem za radu s tými viacerými prehliadačmi, normálne to funguje. Super.*palec*

Stačí vymazat cookies a historii prohlížení a stahování normálně to funguje .. Aspoň tedy ve Firefoxu ..

Nemám s tím problém...

jenik
hodnocení

0x

Na jedném počítači jeden prohlížeč normální, druhý s vpn, třetí třeba TOR... a jde to stahovat zvlášč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]