Nejste přihlášen/a.
Mám opravdu hacknutý email? Napsal mi to, viz příloha. Zpráva skončila ve spamu.
Nejde mi vložit sken obrazovky.
foto
Přílohu nevidět.
Jinak upozornění na hacknutý mail jsem už dostal spoustu a žádné se nepotvrdilo.
Ale taky jsem dostal spoustu upozornění, jak mi někdo hacknul počítač a natočil si mě, jak se před ním ukájím, aniž by vysvětlil, jak to zvládnul, když na tom počítači nemám žádnou kameru ... taky jsem mu nezaplatil a taky nikdy neposlali nic ani mě, ani všem mým kontaktům ...
.
Ono falšovat emaily je celkem jednoduché, ale často si s tím ani nedají tu práci, asi chtějí, aby jim odpovídali jen ti nejdůvěřivější ... takže si to celé prohlídni ještě jednou v klidu a nejspíš to bude jen nějaká odfláknutá habaďůra.
(Kdybych já někomu hacnul mail, tak mu to psát nebudu, zakážu všechny reporty a budu se snažit vypadat nenápadně tak dlouho, jak jen to půjde, abych ho mohl zneužívat tak dlouho, jak jen to půjde)
Ale určitě neuděláš chybu, pokud se ke svému účtu přihlásíš obvyklým způsobem (rozhodně ne přez jakýkoli odkaz z toho emailu) a změníš si heslo. To bys stejně měl dělat pravidelně.
...
doplnění - pokud ty jsi seznam.cz a píše ti blábol@gmail.com tak to sichr není nic oficiálního a pokud ti píše takovouhle kravinu (pouze "jsi hacnutý" a nic víc), tak je to hovadina tím tuplem.
Smaž a pusť z hlavy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.