Nejste přihlášen/a.
Užívám FaceBook od jeho počátků a ted jsem mimo a nelze to aktivovat ! Vladimír Kusyn , Ostrava .
Ignoruju FaceBook od jeho počátků a jsem tomu rád.
Pokud máte dojem, že musíte mít nějaký profil na sociální síti, tak zkuste jinou. Třeba VK nebo si založte nějaký blog.
Pokud pochopíte, že i bez toho se dá žít, uděláte ještě lépe.
Možná jste na FB málo chválil Ukrajinu, tak Vás ukončili...
Vím o lidech, kteří ze dne na den přišli o profily ( na Youtube i FB ).
To je prostě monopol... Dělají si, co chtějí.
To nemá s pravdou, logikou, etikou ani spravedlností nic společného.
Od počátku pochybuju, protože v počátku to byla interní síť nějaké univerzity, podobně jako za nás zkoušky.xx už nevím (ty teda nebyly tak uzavřené, tam se mohl registrovat kdokoliv, ale primárně sloužily pro čvut.cz) a už dávno nežijou, umřely ještě za mého studia, neproměnily se na český fejkbůk (ostatně jako žádná z mnoha dalších sociálních sítí, co jich tehdy bylo). Ale jestli jste ho začal používat po té bombastické zprávě, že je v češtině (byla to dost mizerná čeština, jakou dneska neprodukuje snad ani strojový překlad) tak potěš pánbůh, tehdy bylo zřejmě lepší používat jej v originále, ale proč by to člověk dělal, když tehdy byla spousta českých sociálních sítí. Nebo opravdu poté, co se otevřel širší veřejnosti a nebyla potřeba pozvánka od stávajících členů, studentů univerzity. To je ale už nějakých 20 let, to je celkem slušná výdrž. Takže tehdy jsem se tam podíval, zjistil jsem, že je to na nic a pak po létech ještě jednou se stejným dojmem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.