Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje usb klavesnice

Od: framta odpovědí: 8 změna:

Nejde mi zapojit klavesnice, vlastně, když ji zapojím ozve se zvuk, , že je zapojeno zařízení s usb, ale klavesnici to nezaznamena, ani spravce zařízení to nevidí. Píšu teď z bezdratové klavesnice, kterou správce vidí. Jinak myš mi funguje. přes usb. Co s tím? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

3x

Zkusit na jinem pocitaci a pokud ji ani ten nerozpozna jako klavesnici, tak zahodit.

framta
hodnocení

Mám samozřejmě Windows 10 a klévesnice je Connect IT. na Laptopu mi funguje.

olinl
hodnocení

1x

Nejprve zkus RESTART zřízení( asi počítače nebo noťasu-nepíšeš co máš). Pokud to nezabere, dej update Operačního Systému.

framta
hodnocení

Restart nefunguje, mám pevný pc, tedy bednu.

hodnocení

0x

1) Opět dotaz bez upřesnění. Jaký systém (Linux distribuce, Apple, BSD, Chromecast, AndroidTV ...)? Jaká klávesnice (Chicony, Microsoft, Logitech...)?*cert*

2) Odstranit historii připojených USB-zařízení a začít postupně připojovat USB zařízení. Například pro Windows portable programem USBDeview.

framta
hodnocení

nějak ten program nefumguje. ukazuje se mi jen prázdná stránka.

1) Návod zde nebo anglicky zde nebo

video případně jiný portable program USB Oblivion zde , ale ten jsem nikdy nepoužil.

2) Spustit jako administrátor/správce.

hodnocení

0x
Lv. 1: Zapojit do jiného usb konektoru.
Lv. 2: Zapojit do jiného počítače.
Buď je mrtvá klávesnice nebo konektor, usb je blbůmvzdorný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]