Dobrý den, notebook s Pentium N3700 a 4Gb má stále procesor vytížený na 100%. Žádný proces ale procesor tolik nevyužívá. Je tam čistá instalace Win 10. Ano dá se zkusit Linux ale ten NTB normálně fungoval i s Windows. Může být zádrhel i v BIOSu? Je zaheslovaný tak přemýšlím jestli nevytáhnu z desky baterku jestli se heslo smaže. Děkuji předem za rady.
Tak není to můj NTB a ani není na primární užívání. Jen jsem ho chtěl ještě alespoň trochu uschopnit. Když kouknu na YT na herní testy tak mě až překvapilo co to umí takže běh Win by to mělo ještě zvládnout.
Důvodem je brutálně pomalý procesor. cpubenchmark.net/... Skóre pouze 1251. Pro zajímavost, můj CPU 12 let starý i5-2500k má skóre 4116. Koupil bych nový notebook. Třeba tento. CPU má skóre 15104. m.zive.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.