Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UBlock - blokování konkrétních slov

Od: vikos* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chtěl bych poprosit o radu, jak v uBlock Origin napsat kód, který mi zablokuje zobrazování stránek s konkrétním slovem. V minulosti jsem někde našel kód na blokaci stránek, který obsahoval slovo covid a krásně to fungovalo. Ale teď už ho nemám a web, kde jsem to našel se mi nedaří najít :(

Mohli by jste mi prosím poradit?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vikos*
hodnocení

Už jsem to našel :) Tak aspoň pro ostatní, pokud by to někdo potreboval :) Ukázka blokování na jednom webu (asi to jde i univerzálněji, ale mi to takto zatím stačí):

www.seznam.cz##.article:has(.article__title:has-text(/(nakažených)|(covid)|(delta)|(pcr)|(virus)|(epidemi)|(lockdown)|(očkov)|(Shopaholic)|(hygie)/i))

A je to vloženo v části "Vaše filtry"

14.10.23 17:30

*palec*

chtěl jsem dát příklad s has-text, ale teď na pc nemám ani jedno takové z 3000. Ale na jiném PC vsadím rubl, že mám něco jako

něcojakosvěthardware.cz,diit.cz##div:has(>a:has-text(/Reklama.*/))

hodnocení

0x

Dnes jsem se díval na wiki a jsou tam novinky: remove-text-node, případně další (viz v záhlaví), nové jsou hlavně ty s předponou trusted*

github.com/...

A abych ušetřil dlouhé hledání, co znamená poznámka trusted- (některé to nemají a přesto jsou trusted), tak to znamená, že tyto pravidla jsou zakázané(nebudou fungovat) v filterlistech třetích stran kromě uBlock. takže jen v Moje filtry a uBlock - *

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]