Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítí okraj monitoru asi 10%

Od: jaraz® odpovědí: 3 změna:

mám Benq GL2460 už delší čas. Najednou se objevilo světlo vpravo monitoru,nad a pod jsou tmavší místa. Znamená to, že odešel do do věčných lovišť a nebo má cenu pátrat,zda se dá někde opravit?

našel jsem 24" BenQ GW2480 ,používáme jej pouze na courání po webu a programy office na doma. Co říkáte na výběr?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

3x

Zkus připojit monitor k jinému počítači/notebooku, jestli je chyba v monitoru a ne v grafické kartě počítače. Pokud to bude stejné, tak je to "elektronikou" monitoru. Pokud se dá "elektronika" sehnat, bude stát typuji do 2500,-Kč+práce. Vzhledem k ceně za nový monitor a ceně za opravu v servisu bych koupil nový Benq..

halamus

Vyzkoušet monitor se dá s čímkoliv, co má HDMI výstup, třeba se set-top-boxem.

hodnocení

děkuji za rady . Takže to opravdu bude nový monitor.

doplněno 10.10.23 08:48:

tak ráno jsem zapnul PC a monitor je v pořádku. Mohlo by se stát,že porucha se objeví pokud je PC zapnutý delší dobu?

doplněno 10.10.23 08:49:

ale nový Benq už je na cestě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]