Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebok se seká,dlouho načítá

Od: dohnivak odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz, v prvním patře domu v kuchyni máme umístěný modem, kde tedy internet v mobilu funguje, já mám notebok v přízemí, také v kuchyni a jakžtak funguje i když se stále načítá a druhý mám umístěný v jiné místnosti, ten jde,ale také se seká a dlouho načítá, prostě zlobí, ten dole v kuchyni je starý asi 5 let, a ten v druhé místnosti min. 10 let, ale chtěla bych se zeptat, jestli to nemůže být signálem,který nedosáhne už do přízemí a tím počítač blbne, a jestli by to nešlo nějak vyřešit,vím,že existuje zesilovač,ale nevím jak ho zapojit, nebo kdo by mi poradil kam se obrátit,na netu sice inzerují zesilovač za 1000 korun,ale když o tom nic nevím,nepůjdu do toho,dík,d

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

1x

Jděte s notebookem k modemu a zkuste, jestli bude fungovat lépe. Když bude fungovat, tak je asi problém se signálem, pokud bude taky zlobit, tak asi je problém v notebooku. Ještě lepší by bylo zkusit připojit notebook kabelem.

dohnivak
hodnocení

děkuji, vyzkoušímd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]