Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglické knihovny v českém počítači

Od: jaj* odpovědí: 1 změna:

Zdravím.

Na PC s W.10 Profi je správně označená oblast jako "Česká republika" a místní formát "Čeština". Jazyk také jako Čeština a žádný jiný jazyk tam přidaný není.

Když nainstaluji ze Store aplikaci, tak menu je česky, ale knihovny jsou anglicky. V aplikaci je sice možné stahovat i publikace v jiných jazycích, ale když je stáhnu v češtině, tak po restartu to stejně ukazuje, že staženého nic nemám a mám si stáhnout anglické. Jedná se o aplikaci JW.Library a také Adobe Akrobat zobrazuje nějakou hlášku o špatném regionu, ale funguje normálně. Všechno ostatní v PC funguje normálně česky.JW.Library jsem instaloval na asi 8 PC a na mobily a tablety s Androidem a vždy bylo všechno česky, takže aplikací to asi není. Tenhle problém je od začátku používání repasovaného PC, kde byla čistá instalace (asi 2,5 roku), takže různé aktualizace systému ani aplikací na to asi vliv neměly.Prosím o raku, jestli je ve W.10 i nějaké jiné nastavení, které by mohlo jazyk knihoven ovlivňovat?

Za rady předem děkuji.

doplněno 28.09.23 13:47:

Omlouvám se za slátaninu v jednom bloku.

Po vložení se odstavce pospojovaly a nestihl jsem to opravit a porozdělovat.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaj*
hodnocení

Doposud se to nepodařilo vyřešit.

Nemáte někdo nějakou radu?

Nemůže to nějak ovlivňovat nastavení v UEFI / BIOSu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]