Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
2 dny zpátky se naskytl takový problém...mam premium na rapidu, limit taky (přes direct download v browseru normálně stahuje linky) ale nefunguje mi rapidshare manager..když ho spustím, vložím linky, tak by měl stahovat, ale místo toho naběhne v kolonce filesize 512,00 B/třeba z 200MB a nic dál..ale je to jako ACTIVE, ale víc to nestáhne..hrabu se v tom 2 dny, firewallem to není, RSM sem zkoušel reinstalovat, všechny verze, rapget to samý..asi to bude něco s nastavením sítě...
nesetkali ste se s tím někdo?
Díky moc, sem faktzoufalej ...
Zkus takovou maličkost. Stáhni si program Flashget stahuj.centrum.cz/...
který dokáže to samé co Rapid Manager. Zadej přihlašovací údaje k serveru a zkus stahovat.
Dále:
Některé linky jsou dead ( ověřil bych jejich funkčnost třeba v mozille nebo jiném web. prohlížeči )
Pokud se jedná o nastavení sítě, jakého máš poskytovatele? Co IP adresa? Veřejná či nikoliv?
Ahoj,
díx všem,
stáhl sem si právě FlashGet a jede to vše luxusně - nevím proč ten RS manager nejede, ale teď je to už jedno :o)
díky moc všem!
Ono RS manager má občas problémy pokud používáš router ( např. Asus WL 500gp).
Rádo se stalo
krom toho Flashget nemusí nutně sloužit jen na rapid, že ... :D
Heleď k tomu routeru - je to docela možné - taky mě to napadlo, ale vzhledem k tomu, že i ten sem hodil do defaultu, na kterém byl když to ještě tahalo, jsem tuto možnost vyloučil...
ale mam Aušus 520 . . . a některé stránky se trošku poslední dobou hodně pomalu načítají...třeba wareznet .. někdy to hodí chybu někdy se to za chvíli načte.
a stím spojené asi bude také zobrazení rychlosti netu - mam 20M a když táhnu přes FLashget tak to cca. odpovídá..ale když si dám na adsl.cz měření rychlosti, tak mi to hlásí 5600kbit/s ,,, není to nějakým integrovaným firewallem? Nebo tak?
dyžtak mejl GrrGrrGrr@seznam.cz - ať to tu nezasírám víc :o)
díx
Nu ten router se mi moc nezdá, dále by nešel od začátku a ne z ničeho nic...a krom toho když už by to bylo routerem tak by bylo jedno který tam máš Nebo jak to bylo myšleno?
Vlastní zkušenosti s Asusáckýma routerama. Rapidmanager totiž vyžaduje povolení pro stahování souborů právě v některých routerech Asus. Sám jsem majitelem Asus WL 500g premium a vím, že pokud není přesně definován Rapidmanager jako zástupce P2P spojení v routeru dojde k problému ( ačkoliv by mne zajímalo, co má downloader společného se spojením P2P:D ).
Záleží na to, kdy tazateli nastala tato chyba. Protože pokud se nepletu, tak jsou to 3 týdny co vyšla k dispozici nová verze Rapid Manageru ( v souvislosti s navýšením o server Taglia ). Tudíš by problém mohl být zde. A pokud jde o routery, pak rozhodně není jedno jaký tam je. Routery Asus jsou poměrně zajímavé na správu a nutno podoknout, že co chyba to ořech :D
No jasně, co značka to jiný soft/firmware, ale z principu je to úplně stejné. Pokud se musí rapidmanager mít něco specoš tak se chová spíše jako P2P a pomohlo by nejspíše směrování portů...případně něco blokuje firewall v routeru. Proti asus routerum celkem nic nemám, až na jeden typ, tuším 530, ten je nějaký divný ale taky jinak funguje.
To definování P2P myslíš jak? Nerejpu, jen se ptám
Mno P2P beru jako uživatel=server <-> uživatel=server
Takže potom použití proxy a portu jako takového nemá význam. Navíc kdyby Rapidmanager pracoval jako P2P spojení, pak by přeci nebylo nutné definovat porty, ne? A vzhledem k tomu, že uživatel se pomocí rapidmanageru dokáže připojit kdekoliv ( nezávisle na IP a MAC adrese) a to jen s přesně definovaným serverem, pak nechápu, proč se jako P2P tváří
pak je to přeci klient<->server, což nemá s P2P nic společného
To jo to vim jak bereš P2P spojení, ale mě šlo o to co/jak jsi tam na routeru řešil. Je mi jasné že by to s P2P nemělo mít nic společné, ale podle toho co to dělá tak se to tak tváří. Směrování portů používáš všeobecně když potřebuješ porty "vystavit" na internet, ale proč by něco takového chtěl toť otázka Jelikož by ten soft měl být přímo od rapidshare tak kdo ví co tam provádějí :D
V nastavení routeru jsou firewallové podmínky. Dovolují Ti tak povolit P2P sítě, různé klienty a pod. Proto u mne doma to vyřešilo přidání P2P vyjímky pro firewall u Asus WL 500g premium ( 1verze). Bohužel to ale nelze doporučit, protože sám vím, co dokáže povolení P2P i bez klientů ...Proto je lepší používat jiný downloader, který je prostě jen downloaderem pro server, jehož nastavení je použito. A navíc, rapid to s tou "omezeností a zabezpečeností" přehání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.