Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odhlásit z email.seznam.cz?

Od: idgkasub odpovědí: 19 změna:

Ahoj prosím o radu jak se odhlásit nikde na email.seznam.cz nevidím odhlašovací kolečko (prohlížeč firefox asi verze 52 na PC) a nejde to ani když smažu cookie email.seznam.cz

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak znova odpověď se neukázala

Klik na svou profilovou fotku (v pravo nahoře)

Jak se odhlásit z email.seznam.cz?
idgkasub
hodnocení

Neni tam nic zadna fotka ani ikona. Ani kurzor mysi se nezmeni. Nevíte jak kontaktovat podporu?

Milý Juro, já Vám povím, proč tam nebyla fotka, páč jí trpaslík, nebo šotek umístil do mého příspěvku, úplně jinde.

Napíšu odpověď, a koukám, něco o seznamu..

jak je to možné?

Tak jsem to smazal...

Jak se odhlásit z email.seznam.cz? #2
Milane, určitě trpaslíci
"Ty potvory vám vlezou všude a strašně rychle se množí"*smich*

111®
hodnocení

2x

já to mám takto: Klik na foto

Jak se odhlásit z email.seznam.cz? #3

idgkasub
hodnocení

Na podporu jsem se nedostal, takže jediné řešení bylo smazat cookies email.cz a seznam.cz

hodnocení

0x

1. Aktualizuj si firefox na verzi 117

Nastavení -> nápověda -> o firefoxu

idgkasub
hodnocení

To nejde, poslední verze je 52.9 to je poslední verze pro WIndows XP. Jinak novější zamalwarované verze od microsoftu nepoužívám, už windows wůbec nepoužívám tohle je poslední verze Windows.

To je tvůj problém, že jsi zamrznul na XPčkách.

Kdo zamrznul na Windows 3.11, tak by si ani proadte.cz nezobrazil!

Tebe to čeká taky.

hodnocení

0x

Jo, občas se to ztratí, nebo to překryje reklama. Pak stačí většinou restartovat prohlížeč, nebo počítač, nebo zadat do vyhledávače email.

idgkasub
hodnocení

Ale tam nejsou tyto velký ikony vůbec vidět, natož aby na to šlo kliknout. Asi i kdyby šlo psát na podporu, to tam asi schválně nemaj aby nešlo psát, totiž jde vybrat podpora, ale nejde to potvrdit. Takže já nemohu na nic aktivně kliknout. Já mohu vybrat položky, ale nemohu kliknout aby se spustila komunikace s podporou. Jsou líní s tím něco dělat. Banda jedna líná. Čecháčci vysr...

Xp už nemusí zobrazovat vše.

thetruth

@idgkasub Wow, takže když neaktualizují stránky pro děravý zastaralý neaktualizovaný systém a prohlížeč, tak jsou banda líných vychcánků? Nejsem žádný milovník Seznamu, ale za vychcánka jste tady akorát sám, že používate zastaralou obsurnost, a ještě drze čekáte, že vám to někdo bude optimalizovat. Nechtěl byste náhodou po nich, aby to zoptimalizovali i třeba na takovou 486 s Windows 95 a starý IE?

A druhé, nadáváte na Windows, nutí vás někdo to používat? Asi ne, kdyby to po vás někdo vyžadoval, tak vám poskytne lepší verzi něž několik let odepsaný systém. Dávno jste na stejném HW mohl mít naistalovaný nějakou lehčí distribuci Linuxu, která by, překvapení, nabídla i aktuální prohlížeč, který by fungoval dle dnešních standardů, než 6 let stará verze FF52.

tuxx
Ty máß reklamy? O to duvod je skryt.

hodnocení

0x
Dobrý den, po otevření mailu se Vám na levé straně ukáže nabídka. Sjedeze po ní dolů a tak je odhlásit. Také tahle varianta funguje na úspěšné odhlášení z mailu.
franksutterman

dokonce ani toto uz neplati.

Staci vsak programovat na nezamrznout na stale stejnem systemu Seznam.

Kdyz vidim Seznam, dela se mi nevolno. nejen kvuli emails, ale i te poddajnosti.

hodnocení

0x

Smazat cookies z email.seznam.cz, login.szn.cz a seznam.cz to jistí (Ale oni mají nějaké sledováním že i když máte cookies na super.cz, novinky, seznamzpravy, garaz, sauto, sbazar, ,mimibazar), tak to o Vás ví Lukaševic

bapp

Tak určitě tam mají trackery typu Google a Facebook.

Proto o vás ví Facebook, kde surfujete, i když nemáte na facebooku profil, jakmile se někde přihlásíte, tak váš nový profil se ztotožní. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]