Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google fotky - chyba

Od: samurraj® odpovědí: 11 změna:

Ahoj, vyzná se tu někdo, respektive používáte služby Google? (google one, google disk apod.)

Kontakty, fotky a videa z mobilu mám nastavené tak, aby se mi automaticky zálohovaly na google. Mám zde však dva zásadní problémy, které neumím vyřešit.

1) V google fotkách má být možnost uzamykatelné složky s citlivými daty. Super, ale to bych jí musel někde vidět. Pročetl jsem návody a prostě ani v PC ani v mobilní aplikaci ji nevidím. Přikládám snímek, že nekecám.

2) V mobilní aplikaci Google fotky vidím veškeré zálohované fotky a videa, ale v počítači když si kliknu na google fotky, tak tam vidím pouze fotky, ale video ani jedno, to mi hlava nebere. Nevíte někdo co s tím?

Google fotky - chyba

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se ráda přiučím- taky se mi v PC videa neukládají

hodnocení

0x

Asi něco blbě nastavené.

Já vydím jak uzamčenou složku, tak videa.

Google fotky - chyba #2
hodnocení

Otázkou je, co je kde špatně nastavené, já hledal všude a nenašel. Systém iOS 17.0.1

By mě zajímalo jestli to mají Androiďáci jinak než iOSáci.

Jinak rád bych napsal nebo nějak kontaktoval googlu, aby mi s tím pomohl, ale v těch jejich nápovědách mě to navede vždycky jen na všeobecný návod, který je k prdu a k živýmu člověku se nedostanu...

Mám android a na PC skrytou složku taky nevidím.
Jediné co můžu, tak si ji nastavit přímo na mobilu v Google Fotkách a pak ji vidím jen na mobilu a nezálohuje se na net.

Jediný co jem našel.
Je to na

support.google.com/...

úplně dole.

Google fotky - chyba #3
hodnocení

kejkle - No, to by mě opravdu zajímalo proč na plně spravovaných zařízeních není uzamčená složka k dispozici a jak mám asi kontaktovat administrátora zařízení, když jsem to vlastně já :)

Ještě jsem se dočetl, že pokud dám něco na mobilu do uzamčené složky, tak se nesynchronizují s google účtem a tudíž nejsou vidět na PC verzi google fotek. To ale asi nebude váš případ.

Máte v Nastavení aplikace Fotky -- Zálohování -- využití mobilních dat -- zálohovat fotky a videa?
Jasný, na wifině by to mělo automaticky zazálohovat videa i když by "zálohovat fotky a videa" nebylo nastavené.
Ale někdy se to chová prazvláštně... :)

hodnocení

To jsem zkoušel. Měl jsem zapnutou volbu synchronizace i přes mobilní data. Nejhorší je, že Nemáte kam napsat, aby vám přímo z Google poradili.

hodnocení

0x

už jsem to našla - klikněte na prozkoumat...tam se zobrazí vaše aktivita, výtvory, kategorie a pod tím jsou i videa - moje se mi zobrazují - dejte vědět zda jste to našel

hodnocení

Složka videa je prázdná... mě nejde do hlavy, proč v mobilní aplikaci google fotky jsou videa normálně vidět a v PC verzi ne.

tak to je zvláštní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]