Nejste přihlášen/a.
Zkušenost nemám, nestávají se mi takové věci.
Ale jednak nepoužívám google podcasty, a jednak stažené věci si stažení přenesu do jiného, vhodného, adresáře a často i přejmenuju a pak přehrávám nezávislým programem.
(například něco jako /home/gilhad/GIT-wwwgit/8bit/input/6809/Expanduino/Expanduino_I_galerie_DSC_7865.s.jpg nebo /mnt/sda/5/Terra/NEW/Sorted/Foto/2017.02.16-Ford-Most-Autodrom/autodrom.mov )
Měl jsem kdysi čtečku, které se inzerovala jako "Čtěte si své knihy kdykoli a kdekoli" a když jsem si do ní (přímo do ní) nahrál svou vlastní knihu (vlastnoručně pracně napsanou), tak mi ji po pár týdnech na chatě začala odmítat přehrát, že se nemůže spojit s nějakým serverem nebo co. Samozřejmě nemohla, když tam nebyl internet, ale to samozřejmě nemohlo bránit zobrazení lokálně přítomné knihy se svobodnou licencí. Tak jsem ji reklamoval pro naprostý rozpor s reklamou.
A od těch dob používám na přehrávání věcí otevřený SW a mám pokoj, když to zafunguje jednou, funguje to už pořád.
--------------------
Takže bych navrhoval ty stažené podcasty hned po stažení překopírovat do nějakého zcela jiného adresáře a přehrávat něčím nespojeným s googlem, například mplayer, VLC, nebo tak něco obecného, mohlo by to problém zcela vyřešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.