Dobrý den dělám videa na filmy na tiktok a moje videa mají maximálně 1000 shlédnutí a mám 100 flwrs a podle mě už to nemá cenu když o to není zájem co myslíte?
Dobrý den. Někdo má TT jen pro zábavu, jiný si tím vydělává , jiný honí likes. Takže se rozhodni podle toho. Jestli tě to baví, tak v tom pokračuj. Kolo bývalo maximum shlédnutí a jaký býval nejvyšší počet followerů?
Tak jsem tvůj profil zkoukla. Followerů máš málo, počet líbíků u většiny videí je malý. Mě ta videa neoslovila vůbec. Takže - buď se snaž rozšířit svou síť nebo změn obsah.
Nechci být kverulant, ale tímhle si nevyděláš ani na slanou vodu. I když uznávám, že mnoho lidí je schopno sledovat sebevětší ptákoviny. Třeba Mareše...
kaja
Ale tak takováhle videa mají i ostatní a mají miliony shlednuti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.