Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V novém telefonu mi nejde zprovoznit Whatsapp

Od: baruberu odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
prosím o radu. Nedaří se mi zprovoznit Whatsapp na novém telefonu. Hledala jsem na internetu, ale bohužel radu pro můj případ jsem nenašla a ani sám Wahtsapp s mým případem nepočítá. Ke zprovoznění aplikace na novém přístroji vždy počítá se zaslání sms kódu, případně načtení QR kódu na starém telefonu. Starý telefon se mi ale porouchal a je mimo provoz, tak nevím, zda vůbec existuje možnost, jak WP do nového telefonu pod stejným číslem dostat. Má prosím někdo zkušenost? Za rady předem moc díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nějak nerozumím otázce - když máte stejné tel. číslo, tak vám na něj snad přijde ta ověřovací sms? Nebo jsem to špatně pochopil?

Vzpomínám si, že před pár měsíci tu měl někdo podobný problém a tvrdil, že i když přendá sim, tak ty ověřovací sms chodí stále do starého mobilu. Což znělo jako nesmysl, ale nevím, jestli se to tehdy rozlousklo.
vili
Tazatelka už sice vyřešila, tak jsem jen chtěl dodat, že byla zřejmě nainstalovaná aplikace, která funguje na telefonu (vždy pouze na jednom), pod telefonním číslem, i když je SIM vyndaná. Zajímavé je, že na počítači či notebooku funguje WhatsApp také bez simky, ale s možností mít aplikaci na více zařízeních.

baruberu
hodnocení

Tak už jsem na to přišla! Musí se rozkliknout něco jako nápověda, kde se dá možnost zaslat sms. Defaultně ale apka nabízí zaslání 6 místného kódu na starý telefon nebo načtení QR kódu ve starém telefonu. Nechápu, proč to tak komplikují… každopádně díky za odpovědi!
kr
Protože standardně můžeš mít třeba u Viber u, nainstalováno na dvou zařízeních, telefon a tablet. nevím jak je to u WhatsApp…
Každopádně můžeš to mít nainstalovanou v telefonu, který má úplně jiné číslo, akorát že to ověření provedeš na sim toho čísla, na které je vázáno Whatsapp Viber apod…

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]