Nejste přihlášen/a.
Potřebuji umístnit hlavní panel s nabídkou Start nahoru na obrazovce. Mám to tak ve W10. Ve W11 jsem tuto možnost nenašla. Kde to najdu nebo jak to udělat ve W11? Potřebuji to pro mou náročnou práci na PC.
Toto jsem ve win11 neřešil, mně umístění vyhovuje, ale vzpomněl jsem si, že jsem někde viděl postup, tak jsem pohledal. Snad bude fungovat a pomůže vám fonetech.cz/...
Tak to je skvělé vylepšení. Co svět světem stojí, stačilo hlavní panel chytnout a přetáhnout (někdy bylo nutné odemknout, pokud byl zamčený, a bylo dobré ho mít zamčený). Ve windows i v linuxu. Preferuju pozici nahoře z různých důvodů.
Já jen nechápu, kdo může takový šrot kupovat. Desítky odstranily možnost měnit nastavení barev prostředí (možná už devítky nebo osmičky, bezpečně to šlo ještě v sedmičkách).
Řešením by mohla být nějaká aplikace třetí strany, která by onen hlavní panel nahradila. Dělalo se to kdysi do 3.11 a do osmiček jinak to postrádalo smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.