Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalovat černou kazetu

Od: ilona7 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den
Tiskárna HP ukazuje nainstajte černou kazetu ...
Prosím co s tím? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

1x
Špatně jste ji tam zacvakla, nebo se jedná o neoriginální díl, který je hned po koupi vadný. Tiskárna buďto kazetu vůbec nevidí, nebo v ní nedetekuje náplň (to se mi také jednou stalo u znovu plněné kazety - mnohem levnější řešení, bohužel s rizikem). Problém trvale vyřešen koupením nové tiskárny :-D, která má zásobníky na iknoust a vzhledem k jeho množství mi dříve odejde tiskárna, než bych inkoust dokázal spotřebovat. Spočítal jsem si, že vzhledem k ceně za kazety (i ty neoriginální) mi vyjde levněji pořízení nové tiskárny se zásobníky. :)
Pozn. je dobré alespoň jednou za měsíc vytisknout něco barevného, aby nezaschly hlavy (pokud tisknete převážně čb. dokumenty).
ilona7
hodnocení

Začalo to ukazovat asi 3 měsíce od koupi tonerů. Proto jsem koupila a nainstaloval nový, ale ukazuje to pořád.. I na originál toner
ilona7
hodnocení

všem děkuji. Vyřešeno

Bylo by fér vůči rádcům i pro pozdější tazatele stejného výrobku popsat, co bylo problémem, jak vyřešeno...Děkuji

hodnocení

0x

Návod k obsluze poradí. Pokud ho nemáte, napište přesný typ tiskárny a najdeme to.

ilona7
hodnocení

Návod bohužel nemám HP LaserJat Pro MFP M26nw
Děkuji

Manuál v angličtině najdete zde, výměna toneru od str. 29 dále, na str. 32 je obrázek, z kterého je zřejmé, že kazeta má paměťový čip, což může být příčina vašich potíží. Jak ho obejít, popř. resetovat bohužel nevím. Musíte dále hledat na netu.

PS: Pro některé rádce: Paní nemá inkoustovku, ale laserovku!

ilona7
hodnocení

Děkuji za radu. Snad to pomůže

hodnocení

0x

Zřejmě došel černý toner. Co s tím? Koupit novou černou kazetu, starou vytáhnout z tiskárny a místo ní zasunout tu novou. Co Vám na tom není jasné?

doplněno 19.09.23 17:55:

Mno jo, tak když už se teda ptáte, napište otázku celou *zed*. Z toho Vašeho torza otázky se při nejlepší vůli nepozná, o co Vám jde.

ilona7
hodnocení

Asi to že je koupený nový toner a stejně ukazuje stejnou chybu. Jinak bych se asi neptala..

111®
hodnocení

0x
A nemáte tam odpadní nádobku na toner, mohla by být plná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]