Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálé odpojování wifi

Od: juras® odpovědí: 4 změna:

Zdravím.Potřeboval bych radu ohledně mé wifi.Začalo mi zlobit připojení.V určitých intervalech se počítač odpojuje od internetu.Třeba dvakrát za sebou se odpojí a připojí a přijde upozornění že wifi není bezpečná(viz foto dole).Upozornění mi vyskakuje už asi týden.Nikde jinde na jiných počítačích nebo telefonech se nic nezobrazuje.Jde to nějak vypnout.Nechce se mi hrabat ve wifi.Díky moc.Juras

PC:

Windows 10 Home 22H2

Síť:klasika 802.11g/2.4GHz/WPA2

Neustálé odpojování wifi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Adi to bez toho nepujde. Uz jsi koukal jaké možnosti umi tvoje karta wifi?

hodnocení

0x

Já vyměnil 1312 Zyxel za novější ASUS modem s ACčkem a mám po problému.

halamus
hodnocení

0x

Já bych se nebál rozkliknout "Další informace".
Mám dojem, že WPA2 se ještě považuje za bezpečné, sice bylo prolomeno, ale chyba byla v implementaci a zachránila to aktualizace firmware (na obou stranách).

Slušný člověk má počítač připojený kabelem.
Běžný wifi router, co stojí kolem tisícovky, umí WPA3 a gibabajt vzduchem.

hodnocení

0x

Jde o starou technologii 802.11g z roku 1999. Určitě se vyplatí dát tisícovku do nového routeru. Kromě bezpečnosti, vyšší rychlost přenosu s lepší kvalitou signálu. WPA2 je OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]