Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Stiahol som si aktualizaciu skype. Mam vistu. Internet mi v pohode funguje, ale nemozem sa prihlasit na skype. Co robit? Prosim pomozte!
Diky moc.
Cimo
Tak jsem zkusil asi vsechno. Odinstaloval jsem skype z PC, vycistil jsem PC, opetovne nainstaloval Skype a poraaad ta sama chyba. ze pry nejsem pripojenej k internetu. A jak jsem to asi stahoval? Na to my skype uz neumi odpovedet. Prosim poradte mi, ja si nainstalovat starou verzi skype. Kdyz si chci nainstalovat starou, automaticky me to hodi do nove, kterou uz ale faaaakt nechci. Please Heeeeelp!
Zkoušíš starší verzi nainstalovat z instalačky, kterou máš v počítači nebo z netu? A jakou verzi? pokud potřebuješ trojkovou verzi, tak bych mohla poslat
Ja nemam instalacku v PC. Instaloval jsem to z netu. Kdybys mi mohla poslat trojkovou verzi, byl bych ti mooooooooooooooc vdecny. Muj mail je: jan_cimerman@yahoo.de
Predem moc krat dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.