Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vlastním stolní PC a na internet jsem připojený přes WiFi adaptér Tenda U6. Když však připojím do druhého USB portu externí harddisk, tak v ten moment WiFi připojení vypadne a opět naběhne až když externí harddisk vyndám.
Nejedná se sice o velký problém, harddisk připojuji k PC pouze párkrát týdně na pár minut, ale i tak by se mi celkem hodilo tento problém nějak vyřešit. Je tedy možné používat harddisk a WiFi adaptér současně? Pokud ano, tak jak těm výpadkům zamezím?
Děkuji za případné rady.
Právě tomu se celkem divím, často jsem připojoval v minulosti do PC třeba 2 harddisky najednou a vše fungovalo, ale když je v PC zastrečný WiFi adaptér a poté je zapojen i harddisk, tak se WiFi odmlčí. Mám 5 let starý počítat HAL3000 a myslím, že ten by neměl mít problém utáhnout 2 zařízení současně.
Počítač zatím šlape perfektně, tak snad zdroj neodchází, jinak zkoušel jsem zapojit Adaptér i Harddisk naopak, ale výsledek je bohužel stejný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.