Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl bych se poradit, jakým způsobem v EMAILOVÉ PŘÍLOZE lze upravovat a psát texty, a věty? např. Mám stažený soubor s mailovou přílohou a potřebuju tam nějakou větu upravit jinak...Prosím jakým způsobem to udělat? Nejde mě tam dát KURZOR S ŠPIKOU ( myší ) abych do toho mohl něco napsat, nebo poupravit text... Díky za radu.
Jestli je to scan, tedy fotka, tak to lze udělat v pokročilejším fotoeditoru. Normálně jsem si tak aktualizoval stará originální potvrzení za koronašílensví, že jsem jako henten nenakaženej, když jsem jel služebně třeba na Slovensko. Prostě jsem si nechal udělat jeden negativní test, a pak jsem jenom přečmáral datum. Akorát nevím, kolik kvůli tomu skončilo lidí v mrazácích na ulici
To se dá poradit jen obecně, takhle bez konkrétní znalosti dokumentu nikoli.
Jestli chceš ve fotce něco přečmárat aby to vypadalo věrně, tak musíš mít znalosti práce s editorem. Jak se pracuje s vrstvami, výběrem, rozlišením a tak. Raketové inženýrství to sice není, ale pro laika je to nesrozumitelné. To nejsou dva kliky jako aplikování filtru do selfíčka v mobilu.
Nad původním dokumentem otevři druhou vrstvu textu, vyber příslušný font a velikost, piš, a pak vrstvu přesuň na požadované místo. Text pod ní musíš nějak zaretušovat, nebo vrstvu textu příslušně upravit.
Dostal jste mail s přílohou. Napište odesilateli, že v příloze je něco špatně nebo že s něčím nesouhlasíte.
Co vlastně je cíl vaší snahy?
Nejjednodušší pro vás je vytisknout přílohu, červenou tužkou opravit, pak vyfotit / naskenovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.