Nejste přihlášen/a.
Chci značku Dell, se kterou mám dobrý zkušenosti
Mám koupit něco jako Dell Vostro 15
Nebo zrepasovany Dell Latitude?
Dík za pripadne rady
5x
Lze doporučit jen pokud budeme mít informace, k jakému účelu bude NTB používán. Budete ho pravidelně nosit ven? Máte požadavky na HW kvůli specifickému programu?
doplněno 11.09.23 16:29:
NTB Dell v ceně do 15tis - podle toho vostra... - czc.cz/...
ale latitude gigacomputer.cz/... - je výrazně lepší procesor i grafika
Já osobně bych ale kupoval jiné - menší než 15", ale v DELLu by to bylo už 30tis ... takže raději HP elitebook
Já bych radši značku Dell. Ty jsem měl taky a vydržely dost bez poruchy. Tohle lenovo mi kleklo cca 3mesice po záruce a stalo 20tisic(dotykovy displej) a to jsem ho měl spíš doma a choval se k němu jak v rukavickach
v práci máme elitebooky - jsou lehké, převážně pentium, grafická dedikovaná karta, 16gb ram, SSD 512 nebo podle chuti. Výdrž na baterii i 12 hodin.
Hodím to na dokovací stanici trvale napojenou k monitorům a spokojeně užívám výhody stolního PC. Nebo vezmu do batůžku a lehký kousek tahám s sebou.
Typ G3 už má ramky DDR4, stojí kolem 5000,-Kč. Máme je denně 10 hodin v provozu a prodávají se po cca. 7-10ti letech za pár set zaměstnancům - pokud mají zájem.
Nakoupil a rozdal jsem spousty G1,G2 a nechal si G3 pro děti - všichni byli nadšení kvalitou a pevností, ale i výkonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.