Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání obrazovky we win 10

Od: slavo® odpovědí: 11 změna:

Potřebuji nahrát tímto způsobem pořad z archivu jedné televize, ale ten pořad trvá cca 2,5 hodiny.

už jsem to zkusil 2x a vždy se mi nahrávání zastaví v čase 1:59:59

jak to nahrát celé?

Nahrát dva soubory a potom to spojit?

proč to spadne vždy v čase 1:59:59?

a co znamená při nahrávání kolečko vedle času v kterém je bílý čtverec a proč to kolečko během nahrávání mění barvu?

A co je to vpravo přeškrtnuté vedle toho kolečka které občas změní barvu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11.09.23 10:07
hodnocení

3x
Nahrávání obrazovky we win 10

hodnocení

3x

V nastavení systému - položka "Hraní"- položka "Záznamy", lze nastavit maximální délka záznamu na 4 hodiny.
Kostička v kolečku je symbol pro stop nahrávání. Symbol vedle čtverce je přeškrtnutý mikrofon, tedy zvuk nenahrává z mikrofonu.

ibb.co/...

hodnocení

Díky, tak čas je mi znám, je tam defaultně nastaveno 2 hod tak proto 1:59:59

A ještě by mě zajímalo proč to kolečko v kterém je kostička mění barvu.

Snad jsem tam viděl tyto barvy, zelená, červená a oranžová.

hodnocení

Tak i když jsem délku záznamu změnil ze 2 na 4 hodiny, tak se stejně nahrávání zastavilo na 2 hodinách akorát s tím rozdílem, že čas nahrávání se nezastavil, ale běžel dál a soubor se už nezvětšoval.

A objevil se tam text jako minule

"přehrávání médií bylo přerušeno, jelikož došlo k mnoha chybám při stahování. Zkuste prosím znovu načíst stránku.

tAk jsem pustil nahrávání znovu od 2 hodin a video soubory spojil pomocí format factory.

Ale proč se to zastaví za 2 hodiny i když je tam nastaveno 4 hodiny tuší někdo?

Jinak Aiseesoft screen recorder nebo OBS kvůli jedné nahrávce nebudu instalovat.

hodnocení

Tak jsem to zkusil tedy sloučit pomocí format factory

první soubor 2 hodiny velikost 18.2 Gb

druhý soubor 0.5 hodiny velikost 5.6 gb

Výstupní soubor 2.5 hodiny velikost 6.2 giga

Všechny v mp4

Tak jsem pátral jak je to možné

Zdroj rychlost dat 20168 kbps a přenosová rychlost 20300 kbps

výstup rychlost dat 5140 kbps a přenosová rychlost 5273 kbps

snímková frekvence se změnila nepatrně z 59.97 na 60

Ale na sloučeném souboru i když má ca 1/4 velikost to není znát.

hodnocení

2x

Zdravím. Na nahrávání používám Aiseesoft screen recorder. Není problém nahrávat jakékoliv video v libovolné délce. Mimochodem mě na Win 10 také uvedená klávesová zkratka nefunguje.

Nahrávání obrazovky we win 10 #2

geekuuug99
hodnocení

0x
No, vzhledem k tomu, že jste neuvedl jaký program používáte na natáčení obrazovky tak vám úplně nemohu pomoct.
hodnocení

Domníval jsem se že když to neuvedu tak bude jasné že se jedná o klávesou zkratku ve Win a to Win + Alt + R

xy

Mě uvedená kombinace kláves nedělá nic.

Na nahrávání používám OBS.

hodnocení

To je zajímavé - mě to funguje

Nahrávání obrazovky we win 10 #3
hodnocení

A ty ostatní otázky?

a co znamená při nahrávání kolečko vedle času v kterém je bílý čtverec a proč to kolečko během nahrávání mění barvu?

A co je to vpravo přeškrtnuté vedle toho kolečka které občas změní barvu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]