Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ssd adata swordfish 250gb

Od: dedabrno® odpovědí: 6 změna:

Rozhodl jsem se na stará kolena opatrně modernizovat. Jaké jsou zkušenosti s SSD ADATA SWORDFISH 250GB,

parametry se mi zdají ař neuvěřitelné.

Nepotřebuji pro systémový disk vyšší kapacitu, pokud by to nmeměl být ADATA, jaké jsou zkušenosti s životností SAMSUNG také M2 .

Děkuji

doplněno 11.09.23 01:19:

Děkuji kolegům za dobrou radu. Samostatně ještě položím otázku k připojení do PCie.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Samsung ok, ale cruical taky bude dobrá volba.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, měl jsem a mám několik flashek. Všechny jsou funkční až na dvě od levné A-DATA, které neopravitelně odešly, tak tuto firmu nebrat. Pro SSD volte firmu Crucial, která je určitě super (pokud opravdu nechcete větší kapacitu, tak např. viz odkaz). Zdravím!
datart.cz/...
lmgify

Ptá se na M.2 disky a ty mu nabídneš SATA. *ee*

ben®
lmgify - proto tam píší například. Tazatel si vybere, co potřebuje, ale jde hlavně o tu firmu, aby si našel informace a reference o ní. Dále zde očekávám úvahy, že kapacita 250 GB je málo .
ben®
lmgify - už jsem to zjistil, čeho se týká ta výtka. Potom stále platí, že A-DATA nebrat.

hodnocení

2x

ADATA nebrat! *cert* Proč? Zde odpověď a i jinde (stačí si dohledat). V zaměstnání na kompech jsme se značkou ADATA (např. USB flešky) měli vždy nejmenší životnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]