Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nastartováním počítače

Od: martinsklenar odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám problém s pc. Včera zhorel zdroj, tak jsem zapojil nový a spustil počítač a vše běželo v pořádku. Večer jsem ho vypnul a ráno kdyz jsem ho chtěl zapnout nenaskocil.
Občas problikne myš momentálně a monitor svítí také ale po zmáčknutí start tlačítka nic nereaguje.
Prošel jsem si znovu zapojení vše kabelu i těch zepředu skříně a vše je jak má být. A už nevím co s tím. Ještě mě napadá není možné že by odešla baterka co je nazakladni desce? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, pořádne dorazit přívodní kabel do zdroje. Na kabeláž se jen nedívat, ale každý spoj rozpojit a potom zase nadoraz a správně spojit (při vypnutém PC). Baterie pro BIOS zřejmě poškozená nebude, resp. ani tak by neměla bránit spuštění PC (jen by se tam neudrželo to vlastní nastavení). Zdravím!

hodnocení

3x
Zdravím, zkuste uvést vaše komponenty (základní deska, CPU, GPU a zdroj) u starších základních desek se stávalo, že se počítač nezapl. z důvodu mrtvé CMOS baterie. A moc nechápu formulaci "chtěl zapnout nenaskočil. Občas problikne myš a momentálně monitor svítí ". Takže monitor svítí a myš taktéž svítí? Nebo nesvítí nic? Určitě bych vyzkoušel všechny kabely zdají jsou přidělené tzv. Na pevno (musí cvaknout) případně zdali nemáte vypnutý hlavní přívod proudu do zdroje. Zkuste víc rozvést ten problém a uvést komponenty v PC.

111®
hodnocení

0x
Je to možné

majcoo
hodnocení

0x
Na základe čoho zhorel zdroj? Skús prípadne inú zásuvku pre istotu. Či nebude problém v nej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]