Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodává Facebook tel. čísla?

Od: evzen odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
Před chvílí mi volal jakýsi týpek a oslovil mě mou přezdívkou na Facebooku. Když jsem se ho ptal, co chce, tak zavěsil. Hned jsem tedy na to číslo volal zpátky a týpek prý nikam nevolal, tož nevím. Je možné, že Facebook někde vystavuje tel. čísla svých uživatelů, případně je rovnou prodává různým srandistům. Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

1x
Jasně, běžně srandisti utrácí peníze za čísla lidi jaky jsi ty,aby jim mohli volat.

jenda*
hodnocení

0x

Ano prodává, určitě pokavaď ho napsals mimo pole tel. čísla nebo je taky možnost pokuď si Facebook s něčím dalším propojil.

evzen
hodnocení

Do fb jsem číslo žádal, ale jen pro zasílání hesel v rámci dvojité kontroly. Asi se člověk musí smířit s tím, že mu jednou za čas zavolá někdo pochybný. A nebo koupit novou SIM s levným mobilem a ten používat pro internet. Stejně mě udivuje, že korporace typu FB mají tohleto zapotřebí.

hodnocení

0x

To je jako dávat bezďákovi dvacku ( a číslo účtu, kam ti to vrátí, HAHAHA) na vlak, když tvrdí, že musí domu (na druhý konec repupliky za 500)... Ani není třeba si domýšlet, že to hned zalomí k vietnamcovi, kam si za tu dvacku koupí, pardon prodá to číslo účtu na černém trhu. THUG LIFE

Akorát Zukroušek není bezďák, ale topí se ve špinavých penězých z reklamy a dat vodvovcí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]