Zdravím, Před chvílí mi volal jakýsi týpek a oslovil mě mou přezdívkou na Facebooku. Když jsem se ho ptal, co chce, tak zavěsil. Hned jsem tedy na to číslo volal zpátky a týpek prý nikam nevolal, tož nevím. Je možné, že Facebook někde vystavuje tel. čísla svých uživatelů, případně je rovnou prodává různým srandistům. Děkuji za odpovědi.
Ano prodává, určitě pokavaď ho napsals mimo pole tel. čísla nebo je taky možnost pokuď si Facebook s něčím dalším propojil.
evzen
Do fb jsem číslo žádal, ale jen pro zasílání hesel v rámci dvojité kontroly. Asi se člověk musí smířit s tím, že mu jednou za čas zavolá někdo pochybný. A nebo koupit novou SIM s levným mobilem a ten používat pro internet. Stejně mě udivuje, že korporace typu FB mají tohleto zapotřebí.
To je jako dávat bezďákovi dvacku ( a číslo účtu, kam ti to vrátí, HAHAHA) na vlak, když tvrdí, že musí domu (na druhý konec repupliky za 500)... Ani není třeba si domýšlet, že to hned zalomí k vietnamcovi, kam si za tu dvacku koupí, pardon prodá to číslo účtu na černém trhu. THUG LIFE
Akorát Zukroušek není bezďák, ale topí se ve špinavých penězých z reklamy a dat vodvovcí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.