Nejste přihlášen/a.
zdravím
mám ASUS M409D a windows11. Když jsem po asi roce chtěl spustit webku tak nejde. Světýlko svití ale obraz nic. mám aplikace Kamera a tam prostě se sám sebe nevidím, černá obrazovka. V nastavení taky nic nepomáhá ani resetovat nastavení
pomůžete mi prosím jak zjistit proč to nejde, jak to opravit? díky
Ve windows10 taky nějak přestala fungovat zařízení typu webkamera. Už je to asi měsíc, co jsem se chtěl na ntb podívat na něco usb lupou (počítač ji vidí jako webkameru) a ani po restartu a dalším přemlouvání jsem nedostal obraz. Ony ty aktualizace dělají všechno možné a jsou tak časté, že se i těžko vysleduje, po které to přestalo jít. Prostě zase něco dalšího nefunguje. To je taky důvod, proč mám radši linux. A už druhý rok se bráním tomu, v notebooku ty windowsy nahradit (přecejenom je dobré mít aspoň jeden relativně současný windows). Ale ještě pár takových naschválů, a desítky skončí jako před několika lety visty (teda visty snad ještě jdou, ale už jsem je tak 2 roky nespouštěl, protože linux funguje daleko lépe).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.