Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi delší konverzace emailu odsouvá text doprava

Od: reth odpovědí: 4 změna:

když mám delší email - několik odpovědí - tak je text posouván na pravý okraj až skoro tak že jsou jednotlivá písmena pod sebou. Mám Thunderbird ale na seznamu je to obdobné. Mám něco špatně nastavené anebo to tak má být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vibe2*
hodnocení

1x

Můžete také vypnout konverzaci - pak se vám nebude pošta řadit pod sebe do příslušných vláken, ale třeba jen podle data sestupně.

hodnocení

0x

Má to tak být, aby bylo jasné, co je odpověď a na co reaguje.

Normálně někdo něco napíše, co má třeba 10 bodů, já na některé odpovím (za každý zvlášť, takže druhý email vypadá zubatě)

On zareaguje na některé z částí mojí odpovědi, některé shrne, že OK, něco připíše ...

Já na to zareaguju (odsouhlasené vymažu), odpovím i na nové, něco ještě rozvinu ...

.

Prostě se ta konverzace rozrůstá do stran, místo do délky (do délky se rozrůstají SMS, nebo telefonní hovory v přepisu)

Proto jsou jednotlivé úrovně zanořovány a značeny různým začátkem, aby to vnoření bylo zřejmé a poslední emaily v konverzaci často neobsahují už vůbec nic z prvních

reth
hodnocení

je to ale škoda, když chci konverzaci uchovat v archivu tak je to spíš na škodu. Chtěl jsem dlouhý email alespoň uchovat jako text ale emailový klient tuto funkci nemá. Musel jsem to stáhnout do schránky a v PSpadu vymazat mezery... škoda že to nejde jinak

Já mám Seamonkey a na emailu normálně dám "Save as", vyberu text a on se mi jako text uloží.

Pokud chci uložit celou konverzaci, nejen výsledek, tak samozřejmě musím uložit všechny emaily, ze kterých se skládá.

Email byl vyvinut k určitému účelu, ke kterému slouží dobře a že ho teď lidi používají i jinak a ono jim to taky nějak funguje je jiná pohádka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]