Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na značku ntb

Od: diesel® odpovědí: 11 změna:
Zdravím rádce prs pc techniku.Zrejme mi dnes "odešel" ntb, Lenovo Idepad100. Nevim zda je 6 či 8 roku starý a proto spíš uvažuji o pořízení nového-stejne jako co 3-4 roky měním MT. Namátkově jsem se díval a narazil jsem jako na první na Acer-y. Dotaz zní Lenovo, Acer, nebo dp jinou značku? Je to jen na internet , sledování TV po netu, ...hry ne a kancelářská práce jen občasný e-mail!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím, zkuste repasovaný, například nějaký Thinkpad. Prodejci na to dávají i záruku. Bývají to manažerské notebooky z lepších materiálů než ty nové ve srovnatelné ceně.

Pokud budete chtít myslet do budoucna (výměna pamětí, disku), doporučuji ověřit si na YT, jak dobře mají pořešen přístup. (Třeba u toho Vámi zmíněného Lenova - základní řada - je to hrůza)

hodnocení

JJ dobrá připomínka , žel u NTB pro mne nerealizovatelné u velkého v bedně jsem si páer věcí měnil u starého od IBM jsem měnil RAM za větší...ale u současných? ne.

smode2
hodnocení

2x

Po Asusech, Acerech, Dellech a některých jiných značkách jsem posledně zakoupil několik DYnek, neboli HPček :) a spokojenost. Na to co uvádíte bude stačit pravděpodobně jeden z nejlevnějších modelů. Pokud by nestačila kapacita SSD, lze si dnes za pár šupů přikoupit 512GB SDXC karty do čtečky navíc.

hodnocení

1x
Dell, HP, Lenovo. Řekněme v tomto pořadí a řeším podle ceny a konkrétních požadavků. I Dell má nižší řady pod 15tis.
HP mě tedy v práci zklamalo přístupem servisu, ale občas ho někomu beru.
Ohledně repasu můžeš třeba tu: superlevnapc.cz/...
Pár nb jsem tam pro lidi bral a v pohodě.

hodnocení

0x

zdravím.

jaký je vaš rozpočet?

hodnocení

V podstatě je to skoro jedno,ale na své použití, co jsem koukal je zbytečnost nejaký třeba za 30 000kč, když stejnou službu udělá i za desítku! Nepotřebuji nějaké hráčské , nadupané kancelářské PC-NTB. obyčejný,

spu
hodnocení

0x

je to jedno

hodnocení

0x

Ze své zkušenosti poporučuji repas HP, popř. Lenovo. Mám ve své rodině již 3, 2-5 let po repasu, koupené u Tera.cz a všechny chodí naprosto spolehlivě, i baterie drží.

hodnocení

Jinak všem děkuji za odpo, nevím co mu bylo,po vypnutí standartně jen "vypínám zaklapnutím, a odpojení napájení jsem jej po 3 hodinách zapnul a ... on jede. , dotaz jsem psal z TBL, taky Lenovo,.

Ale stejně se budu dívat po jiném.

hodnocení

0x
Na značku bych nehleděl. Pokud chceš nějakou nezávislost na Billu Gatesovi, nebo nechceš aby ti vypnul strojek Pentagon, tak si kup Bitblaze Titan BM15

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]