Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Sháním notebook primárně do školy (předpokládám jen Office a nějaké další nenáročné programy) a občas hry jako LoL či Valorant takže žádné nové náročné hry.
Můj budget je cca do těch 25k, pc, který jsem si našla a byl mi i doporučen cena/výkon je tento: datart.cz/...
Trochu mne zaráží, že na něj nejsou nikde moc recenze a že je XY poddruhů všech Victus (s tím nesmyslným označením typu e06XXX
Muzete mi potvrdit že mi odvede za tu cenu práci, kterou od něj očekávám?
Popřípadě mi můžete dát tip i s důvodem na jiný, lepší a ve stejné cenové relaci.
Děkuji moc! :D
Sháním notebook primárně do školy (předpokládám jen Office a nějaké další nenáročné programy) a občas hry jako LoL či Valorant takže žádné nové náročné hry.
Můj budget je cca do těch 25k, pc, který jsem si našla a byl mi i doporučen cena/výkon je tento: datart.cz/...
Trochu mne zaráží, že na něj nejsou nikde moc recenze a že je XY poddruhů všech Victus (s tím nesmyslným označením typu e06XXX
Muzete mi potvrdit že mi odvede za tu cenu práci, kterou od něj očekávám?
Popřípadě mi můžete dát tip i s důvodem na jiný, lepší a ve stejné cenové relaci.
Děkuji moc! :D
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Poměrně rozsáhlá recenze zde games.tiscali.cz/...
Jako každý tenký herní notebook má problémy s přehříváním, což může vést ke snížení životnosti.
Jako každý tenký herní notebook má problémy s přehříváním, což může vést ke snížení životnosti.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]