Dobrý večer, Sháním notebook primárně do školy (předpokládám jen Office a nějaké další nenáročné programy) a občas hry jako LoL či Valorant takže žádné nové náročné hry. Můj budget je cca do těch 25k, pc, který jsem si našla a byl mi i doporučen cena/výkon je tento: datart.cz/... Trochu mne zaráží, že na něj nejsou nikde moc recenze a že je XY poddruhů všech Victus (s tím nesmyslným označením typu e06XXX Muzete mi potvrdit že mi odvede za tu cenu práci, kterou od něj očekávám? Popřípadě mi můžete dát tip i s důvodem na jiný, lepší a ve stejné cenové relaci. Děkuji moc! :D
Primárně do školy... budete si tam psát zápisky všemi deseti nebo budete používat specifické programy? Co tak na domácí užití nějaký obyčejný a do školy tablet? Syn je moc spokojen s Lenovo tab P11 plus 6/128 paměť LTE. Na elitobook G2 za 3000,- si pak píše nebo "studuje".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.