Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na uspořádání písniček na flash disku

Od: jirkaby* odpovědí: 10 změna:

Vážení,
existuje nějaký jednoduchý a pokud možno i český program, nebo i stránka - nevím, který by mi v autě přehrával stažené písničky na flash disku podle uložených alb a ne podle toho, jak chce auto samo?
Předem moc děkuji za případné odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já teda nikdy z flash disku v žádném rádiu nic nepřehrával ale pokud je ta flashka uvnitř rádia tak si s ním nejspíš rádio bude dělat co bude chtít, jedině mu možná půjde napovědět.

Jednu složku na každé album bylo vyzkoušeno? Číslování souborů rádio respektuje? Jedině se podívat do manuálu rádia jestli je umí nějak pracovat s playlisty a s jakým formátem.

Každé rádio má svoji logiku přehrávání...

Některá rádia zachovávají složky, druhé je ze složek "vytahují"...

hodnocení

3x

Problém nebude ve flešce, alébrž v autě. Většinou se dá vybrat přehrávání podle alba, zpěváka nebo všeho najednou. Pak se ještě dá vybrat přehrávání postupně, či napřeskáčku. Na něco jsem možná ještě zapomněl.

Takže je třeba se pohrabat v nastavení autorádia.

ka
hodnocení

2x

Jaký máš v autě operační systém?

"Blbým" autoradiům můžeš vnutit vůil přejmenováním souborů na flešce. Na to jsou programy pro PC.

jirkaby*
hodnocení

- jo tak operační systém v autě,... No to se mě ptáte moc! Každopádně auto ŠKODA Kodiaq RS.

Na flešce nezáleží. Autorádio si to přehrává podle toho jak je nastavené. Většinou je to podle abecedy, případně podle očíslování 01-02 atd. Mám skladby v mnoha složkách, rádio to přehrává podle abecedy (názvy složek). Otevře složku a dál už to jede také podle názvu skladeb.

Ještě dodám, některá rádia nemají v "oblibě" diakritiku.

hajimete
hodnocení

0x

Tak je přece ten přehrávač naprogramován. Dělá si to tak jak to udělali tvůrci. Pokud to přehráváte z notebooku není problém si takový program napsat. V dnešní době.

hodnocení

0x

Napadla mě prastará okřídlená věta - počítač je blbec, nedělá to, co chci, ale to, co mu řeknu...*smich*. Koukněte do nastavení, já třeba nesnáším, když mi přítulkyně v autě pomačká funkci "random"... Potom chytám rapla, než na to přijdu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]