Nejste přihlášen/a.
No, dá se to obejít připojením jiného routeru, AP.
Tak to dělám, když mám po ruce pouze telefon a tablet, tak mám ještě v kapse kapesní rou ter velikosti krabičky od cigaret na USB napájení s WLAN/LAN porty
Ps: mě každý správný počítač musí mít LAN, Ale pro většinu lajků to asi není potřeba
1312 je přežitek. Neumí ACčko. Jen Nko a to je tragédie, když se napojí více zařízení a čekají na sebe.
Asus s ac standartem umí administrovat i po wifi
Btw ac je jen pro 5GHz a to nema zadny dosah, takze kdyz potrebujes 2,4 GHz tak je ac vs n (neboli Wifi5 vs Wifi4) uplne STEJNY, mam pravdu?
Ty asi bydlis v malym byte, ale ve velkym 5 ghz neprojde trema zdmi…
Nevím, ale s acčkem mají 4 antény a není problém s více zařízeními současně. Asi pletu pojmy, ale takový ukazatel se dá brát jako markant při výběru.
Zyxel je navíc uživatelsky dost nonfriendly. Asus je na pár kliků i laikem, což jsem se mile přesvědčil. Zyxel je sice proti Ciscu OK, ale proti Asusu je trochu i graficky nepřehledný. Takový pro IT síťaře nežli domácího laika.
Hele je to prasarna tady je taky AX ko - jeste vyssi jak tvoje ACcko - neboli wifi gen.6 a neni potreba zadny viditelny anteny: Fritz Box 7590 AX, proste Nemci vs Cina
Takže, mezi námi, ty proutky jsou akorát past na hlupáky. větší ztráty mighty
Jo a příští rok přijde wifi generace 7, to už bude mít 16 antén
Kdybych věděl, že ten zmetek (Z1312), který neustále padal a měl mizernej dosah (měl jsem ho ve skříni v garáži k vůli prachu), tak ti ho dám a nevyhazuji. Asus má pro mě pozitiva.
Ps: Da se sehnat VR300 za asi 400,- a ten ma 4 anteny a AC normu, Ale jedná se o vylepšeními pouze 5 GHz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.